Guanya la neteja d’un sofà de 2 places! Amb el concurs d’Instagram UrbanCleaner

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=»4330″ img_size=»full» alignment=»center» image_hovers=»false» lazy_loading=»true»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Guanya la neteja d’un sofà de 2 places! Amb el concurs d’Instagram UrbanCleaner. Vols que la neteja del teu sofà de 2 places et surti GRATIS! Amb motiu del 8e aniversari de Instagram hem preparat un concurs de Instagram per que això sigue possible. Participar és molt senzill:

1. Segueix-nos en Instagram.
2. Puja una foto del teu sofà (si vols també pots sortir tu) amb el #UrbanCleaner_AmoMiSofá
3. La foto amb més «Me gustas» el día 31 d’octubre de 2018 guanyarà una enteja a domicili d’un sofà de dos places.

IMPORTANT! Només podrà ser guanyador/a el/la propietari@ de la compta que publiqui la foto amb més  «Me gustas» que sigui resident (o el sofà que vulgui netejar estigui) dins l’àrea de treball de qualsevol dels nostres distribuïdors. Consulta les zones aquí.

T’hi apuntes?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=»Accedeix al perfil de Instagram de UrbanCleaner» size=»sm» align=»center» link=»url:https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Furbancleaner_oficial%2F||target:%20_blank|»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Publicaciones Similares