Desinfecció ambiental i eliminació d’olors en despatxos i oficines

Desinfecció ambiental en oficines

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Actualment existeixen diferents sistemes d’eliminació i purificació d’aire que són utilitzats en despatxos i oficines. Però per desgracia la seva efectivitat és a curt termini, ja que no van a l’arrel del problema. Així que poc temps després les olors tornen a apareixer.

Per més que la neteja sigui correcta, el seu efecte és transitori i no ajuda a la destrucció de les molècules que provocan les olors.  Així com tampoc s’eliminen els bacteris, espores de fongs i virus que poden generar enfermetats a qui els respiran.

Gracies a UrbanCleaner Girona amb l’utilització del seu generador d’ozó i als seus efectes oxidants, fa que les olors desapereixin per complert de manera permanent. L’ozó (O3) actua destruint d’arrel les molècules que provoquen aquestes olors, generant un ambient pur i fresc per a les persones que treballan allà.

La diferència en l’ambient que es respira es nota a l’instant una vegada que l’ ozò comença a actuar en la desinfecció i eliminació de les olors.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=»4859″ img_size=»full»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message]El generador d’ozó utilitzat per UrbanCleaner Girona, combat olors como els del tabac, menjar, suor, humitat o les olors plàstiques i sintètiques, algunes d’elles habituals en una oficina. A més l’ozó neutralitza també agents patògens i elements orgànics volàtils contaminants o alergènics.[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]La desinfecció ambiental que ens ofereix l’ozó, ens permet aconseguir tres efectes inmediats com, la higienització de l’ambient, la neutralització d’olors i el no menys important, ens dona una resultat antialergènic, essent inocu per a la salut i el medi ambient.

Si a això, afegir l’utilització de productes no químics i una ventilació regular a l’oficina, només hem de confiar en el poder d’aquest gas natural (ozò). Després d’actuar durant uns minuts es converteix de nou en oxigen pur, per deixar-nos una atmòsfera més fresca i pura.  Això fa que les persones que treballan allà es sentin millor en els seus llocs de treball, millorant així el seu rendiment laboral.

Per a demanar informació o sol·licitar un pressupost, es pot trucar al telèfon  872 219 111, o bé, posant-se en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre formulari.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Publicaciones Similares