Com netejar un matalàs

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Comença l’any i tens coses pendents a casa per fer;
com per exemple, netejar el matalàs

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]El matalàs, aquest gran conegut i moltes vegades tan poc valorat i cuidat. Aquest refugi que brinda al nostre cos el seu temps de descans i de plaer, és per això, que si has començat a sentir males olors, o et molesten algunes taques i has decidit eliminar els àcars, Urbancleaner Girona t’ajuda a això.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=»4772″ img_size=»large» alignment=»center»][vc_column_text]

Foto: comountronco.es

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]L’ús, les nostres mascotes, la humitat, la pols… la neteja del matalàs és imprescindible per a un descans sense igual, perquè res pugui interrompre les teves hores de somni, en cas contrari, pot ser un focus infecciós d’àcars, fongs, bacteris i virus. Et deixem unes recomanacions per a prolongar el teu benestar:

  • Mou-ho frencuentement: malgrat el seu volum és necessari que el canviïs de posició, la part de dalt a baix, gira el matalàs, la zona del cap a la zona dels peus i a l’inreves. És recomanable que ho facis una vegada al mes.
  • Ventilació: deixa que el matalàs es ventili, deixa’l sense llençols unes hores.
  • Evita mullar el matalàs: si has de netejar el matalàs perquè s’ha tacat, no dubtis, UrbanCleaner Girona és la solució. Si s’ha d’humitejar la superfície, millor que ho fem nosaltres, amb el nostre sistema humitegem la superfície el just i necessari per a eliminar la taca o brutícia.
  • Compra protectors: ens ajuden a minimitzar la quantitat de pols i àcars en aquestes superfícies.

[/vc_column_text][vc_column_text]Som l’única empresa a Girona amb Certificació Oficial de Antiàcars, el nostre sistema de neteja i eliminació d’àcars aquesta avalat per Aitex. Truca’ns i demana’ns que et fem una petita demostració del poder del nostre sistema. Els àcars en el matalàs ja no seran un problema.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=»Demana informació sense compromís» txt_align=»center» style=»flat»]Si vols sol·licitar més informació, només has de enviar-nos un mail des de la pestanya de contacte, o bé, trucar al telèfon 872 219 111.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Publicaciones Similares